Skip to main content
Utrecht,
15
juni
2017
|
09:15
Europe/Amsterdam

TYPHOON ONTWERPT CAPSULE COLLECTIE VOOR WE FASHION

Unieke samenwerking gericht op de jonge man

Utrecht, 15 juni - Met veel trots presenteert WE Fashion haar unieke samenwerking met niemand minder dan…Typhoon! De Nederlandse hiphopartiest, geroemd om zijn inspirerende teksten en muziek, heeft speciaal voor dit najaar zijn visie vertaald naar een exclusieve WE x Typhoon capsule collectie voor mannen. Vanaf september 2017 is de collectie verkrijgbaar bij geselecteerde WE stores in Nederland en België en op wefashion.com.

Edison Award-winnaar Typhoon legt al jaren ziel en zaligheid bloot met zijn eerlijke en oprechte songteksten. Naast artiest is hij een inspirator en deelt hij regelmatig met veel passie zijn kijk op het leven. Met zijn eigen capsule collectie bij WE Fashion, vol verrassende en contrasterende elementen, inspireert Typhoon de jonge man. Zijn gevoel voor stijl en zijn antwoorden op belangrijke levensvragen vormen de basis voor deze unieke samenwerking. Hoe dit tot uiting komt in de collectie wordt in aanloop naar de lancering duidelijk, maar pakken vormen in ieder geval een belangrijk onderdeel. Het prijsniveau van de items is in lijn met de reguliere Young Men’s wear collectie van WE Fashion.

De missie van WE Fashion is ‘design to connect’. De maandelijks wisselende collecties voor men, women & kids bieden de mogelijkheid om een persoonlijke stijl te ontwikkelen en daarmee aan te sluiten op de eigen omgeving. De visie van WE Fashion is ‘Life is lived Better Together’ en in de zomercampagne werd de nieuwe tagline ‘Better Together’ gelanceerd. In het najaar wordt er een verdiepingsslag gecreëerd op deze merkroute, met als kick-start de samenwerking met Typhoon.

Volg WE Fashion op social media om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de capsule collectie. Members worden als eerste op de hoogte gebracht en hebben in september first access tot de collectie. Inschrijven kan via deze link