Skip to main content
Utrecht,
20
april
2017
|
14:52
Europe/Amsterdam

WE® BLUE STORE

WE® BLUE STORE

De allereerste WE Fashion denim playground voor mannen
 

 

Denim addicts opgelet. WE Fashion heeft in hartje Amsterdam de allereerste WE® Blue Store geopend. For all men who wear denim like it’s their job. In deze nieuwe concept store voor mannen draait alles om het vinden van de perfecte jeans, voor elk moment van de dag. Van sollicitatiegesprek tot eerste date, jeans are always a good idea. 

Dat mannen het liefst elke gelegenheid aangrijpen voor het dragen van jeans is bekend, maar hoe ver gaat de liefde voor dit favoriete kledingstuk? WE Fashion nam de proef op de som en deed onderzoek* naar de jeans-gewoonten van de Nederlandse man.

 Boost your self-esteem

Denim is en blijft hot! Maar liefst 41% van de mannen draagt elke dag een jeans. Het is dan ook niet voor niks dat bijna 60% van de mannen meer dan 5 paar jeans in zijn kast heeft liggen. Mannen aarzelen niet lang over wat ze aan moeten tijdens een eerste date. 41% kiest standaard voor denim. Het dragen van hun favoriete jeans zorgt zelfs bij een derde van de mannen tijdens het flirten voor een boost van het zelfvertrouwen. Waar een perfecte jeans al niet toe kan leiden…

 

Next level

WE Fashion is met haar snelgroeiende lifestyle brand Blue Ridge al jaren een autoriteit op het gebied van denim. Met het openen van WE® Blue Store tilt WE Fashion haar denim experience voor mannen naar een next level.

Naast het grootste Blue Ridge jeansassortiment en een uitgebreide casual wear collectie met o,a, sweats en shirts, beschikt de nieuwe concept store over zeer ervaren denim specialisten. Vanuit hun passie voor denim vertellen zij over de laatste trends en fits en geven zij styling tips. Dankzij de indrukwekkende denim wall zien mannen in één oogopslag uit welke stijlen zij kunnen kiezen. Van super stretch en clean slim denim tot summer wash jeans, WE® Blue Store biedt een ruim aanbod fits & fabrics.

 

 

  studiojosvandijk is verantwoordelijk voor het vernieuwe concept en design en heeft de store visueel opgedeeld in zones, met een spiksplinternieuw interieur. Met een overzichtelijke shopping area van 120 vierkante meter en maandelijks nieuwe collecties is het dé playground voor mannen met denim as a way of life.

"We zijn enorm trots op deze allereerste denim store voor mannen. De herencollectie is nog altijd de motor van het bedrijf, waarmee we onze stabiele positie binnen het retail landschap vasthouden. Het openen van deze prachtige winkel toont ons optimisme over de toekomst. We blijven dit jaar investeren in onze winkels, ons merk en natuurlijk onze mensen, met de Flagship Store in Utrecht en de WE® Blue Store in Amsterdam als fantastisch begin ”, aldus Joris Aperghis, CEO WE Fashion.

 

 

WE Blue Store is gevestigd op de Nieuwendijk 167 in Amsterdam.

Check www.webluestore.com voor meer informatie.

Looking forward to welcome you...

 

OVER WE
WE Fashion is een van origine Nederlands modemerk met stijlvolle, kwalitatieve en toegankelijke collecties voor Men, Women en Kids. WE Fashion staat voor verbinding en wil klanten helpen zich ‘precies goed’ te kleden. Met haar collecties verbindt WE® klanten met hun eigen omgeving en biedt hen de ruimte om een persoonlijke stijl te ontwikkelen. De items zijn perfect combineerbaar met de eigen collecties, maar ook met die van andere merken.
De collecties worden verkocht via de eigen winkels, wefashion.com en online partners. Omni-channel initiatieven als het WE is ME klantenprogramma, de WE Fashion app en de mogelijkheid om in de winkel online te bestellen, complementeren de winkelervaring. Met circa 230 winkels en 2500 medewerkers is WE Fashion vertegenwoordigd in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland. Het internationale distributiecentrum en het hoofdkantoor van de organisatie zijn gevestigd in Utrecht.