Skip to main content
Utrecht,
19
oktober
2017
|
09:00
Europe/Amsterdam

WE FASHION LANCEERT 100% COCO COLLECTORS ITEMS

Style Tiger T-shirt en tas met graphics in de bekende tekenstijl van Niki Smit

Utrecht, 19 oktober – WE Fashion heeft haar krachten gebundeld met de succesvolle schrijfster en illustrator Niki Smit. Speciaal voor WE® en de fans van haar populaire kinderboekenreeks 100% Coco heeft Niki nieuwe Style Tiger graphics ontwikkeld voor op een Limited Edition T-shirt en tas. De collectors items zijn vanaf week 45 verkrijgbaar in geselecteerde WE Fashion Kids stores en op wefashion.com.

100% Coco

Afgelopen zomer was de eerste verfilming van het populaire boek 100% Coco te zien in de bioscoop. De film gaat over de 13-jarige Coco die gek is op mode. Ze draagt dan ook een eigen excentrieke kledingstijl en droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Op haar eerste schooldag wordt ze helaas uitgemaakt voor Coco de Clown. Coco besluit haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en gaat als “grijze muis” door het schoolleven. Anoniem houdt ze wel een modevlog bij onder de naam “Style Tiger”, wat uitgroeit tot een mega hit. Dit najaar komt de 100% Coco film uit op DVD. Een mooie gelegenheid om een Limited Edition T-shirt en tas voor de échte Style Tigers beschikbaar te stellen. De verkoopprijs van het WE x Niki Smit T-shirt is € 15,99. De tas kost € 12,99.

WE x Niki Smit Fashion Workshop

WE Fashion geeft Style Tigers in de dop kans op een ontmoeting met de schrijfster. Op woensdag 8 november organiseert WE® samen met Niki Smit een echte fashion workshop in de WE® store in Hoog Catharijne. Naast een inspirerende mode les, krijgen de kinderen een styling opdracht van Niki, waarbij ze kans maken op het winnen van een complete outfit.

Volg WE Fashion op Facebook & Instagram om meer te weten te komen over deze winactie.

Over Niki Smit

Niki Smit is de auteur en illustrator van de bekende boekenserie “100%”, geschreven voor jonge meiden in de leeftijdscategorie 10-14 jaar. Niki Smit heeft ondertussen al 13 succesvolle boeken op haar naam staan, dankzij haar unieke manier van schrijven. Inmiddels is de eerste verfilming van het 100% Coco boek een feit en is de verwachting dat er meerdere gaan volgen.