Skip to main content
Utrecht,
23
november
2017
|
17:00
Europe/Amsterdam

WE FASHION LANCEERT BETTER TOGETHER KERSTTRUI & FILM

Because life’s just better in a sweater together

Utrecht, 23 november – WE Fashion staat voor inclusiviteit en echt contact. Voor ‘fashion that let’s you tune in and connect with others’. De belofte van het merk, ‘Better Together’ komt deze Kerst wel op een hele bijzondere manier tot leven. In een trui. Een kersttrui waar je met z’n tweeën in kunt. ‘Better Together’ wordt het niet. Een boodschap die in het huidige tijdsgewricht waar juist de verschillen tussen mensen benadrukt worden en er vooral via social media gecommuniceerd wordt, voor een beetje warmte kan zorgen. 

In een letterlijk en figuurlijk kleurrijke film, die van week 48 t/m week 52 in Nederland, België en Zwitserland op TV* te zien zal zijn, toont WE Fashion verschillende personen samen in de trui. Een rode voor volwassenen en een blauwe voor kids. Wie er tijdens de kerst warmpjes bij wil zitten kan vanaf maandag 27 november de Better Together kersttrui shoppen op wefashion.com. De verkoopprijs van de Better Together kersttrui voor men & women is € 49,99 en voor kids kost de trui € 34,99. Because ‘life’s just better in a sweater together’.

Concept film: Bas Korsten, J. Walter Thompson Amsterdam

Productie film: Holy Fools

Regie: Nina Aaldering

 

DESIGN TO CONNECT

De missie van WE Fashion is ‘design to connect’. De maandelijks wisselende collecties voor men, women & kids bieden de mogelijkheid om een persoonlijke stijl te ontwikkelen en daarmee aan te sluiten op de eigen omgeving. De visie van WE Fashion is ‘Life is lived Better Together’ en in de zomercampagne van 2017 werd de nieuwe tagline ‘Better Together’ gelanceerd. Dit najaar is er een verdiepingsslag gecreëerd op deze merkroute, met als kick-start de samenwerking met Typhoon en de Better Together kersttrui.

Volg WE Fashion op social media om in de decembermaand kans te maken op het winnen van de Better Together kersttrui.

#WEbettertogether

*In Nederland zal de Better Together film ook online te zien zijn.